Inschrijven Nieuwsbrief ZorgSameBuren, Anders en Comfortabel Wonen

Onze Nieuwsbrief is gratis. Een account op de Nieuwsbrief geeft bovendien korting op producten van diverse van onze voorkeursleveranciers.

Aanmelden Nieuwsbrief ZorgSameBuren, Anders en Comfortabel Wonen

Personenalarmering: LIFEWATCHER SENIOR (adviesprijs € 129,95)

De LifeWatcher Senior is het meest eenvoudige alarmhorloge met rechts een duidelijke alarmknop. Na drie seconden indrukken gaat het toestel bellen en kunt u door het horloge praten. De LifeWatcher Senior is zo eenvoudig mogelijk gehouden, er zijn geen andere (overbodige) functies dan de datum/tijd en het alarmeren. Hierdoor is het erg makkelijk te gebruiken en worden storingen voorkomen. Daarom is dit het meest gekozen toestel van LifeWatcher. 
Mensen met een gratis abonnement op de Nieuwsbrief van LaCoTA of een account voor SchermVan ontvangen een korting van € 19,95.

Meer info en bestellen

Personenalarmering: LIFEWATCHER ACTIVE (adviesprijs 139,85)

De LifeWatcher Active heeft een mooi ontwerp met analoge tijd en een duidelijke alarmknop. Na drie seconden indrukken gaat het toestel bellen en kunt u door het horloge praten. De LifeWatcher Active heeft als extra een telefoonboekje van maximaal 10 nummers die u op het scherm kunt kiezen. Dit toestel wordt het meest gekozen door mensen die een analoge klok fijn vinden of het extra telefoonboekje willen gebruiken.

Mensen met een (gratis abonnement) op de Nieuwsbrief van LaCoTA of een account voor SchermVan ontvangen een korting van € 19,95.

Meer info en bestellen

Personenalarmering LIFEWATCHER SOS BUTTON (adviesprijs € 149,95)

De LifeWatcher Button is het meest eenvoudige alarmtoestel met een grote SOS knop in het midden. Na drie seconden indrukken gaat het toestel bellen en kunt u via de button praten. De LifeWatcher Button is zo eenvoudig mogelijk gehouden, er zijn geen andere (overbodige) functies dan de datum/tijd en het alarmeren.

Mensen met een (gratis abonnement) op de Nieuwsbrief van LaCoTA of een account voor SchermVan ontvangen een korting van € 19,95.

Meer info en bestellen

Keuzehulp PERSONENALARMERING

Wie voor zichzelf, familielid of kennis een personenalarmering wil organiseren moet uit een woud van oplossingen een keuze maken. En dat is voor een leek niet gemakkelijk. Daarom heeft LaCoTA geprobeerd een keuzehulp op te stellen. We noemen ook enkele voorkeursleveranciers voor bepaalde oplossingen. Zie Keuze PERSONENALARMERING
Voor lezers van onze Nieuwsbrief hebben wij een korting kunnen regelen bij onze voorkeursleverancier LifeWatcher.

Geactualiseerd: 24-2-23

Web/app SchermVan: Langer Comfortabel, Langer Zelfstandig, Langer Thuis (adviesprijs basisversie GRATIS)

Aangezien SchermVan een modulaire oplossing is, kunnen consumenten kiezen hoeveel modules ze willen afnemen.

  • Demo-versie met moduul smart-home thuistechnologie van Able. O.a. mogelijkheid voor personen-alarmering, doorkoppeling alarm naar mantelzorgers en of meldkamer, openen elektronisch voordeurslot (met behoud eigen sleutel!), dimmen licht en nog veel meer. Abonnement Able Smart Home dienst a € 9,95 p/m. Inclusief abonnement SchermVan: € 11,95 p/m
  • App-versie Androidga naar de Google Play-Store en download "SchermVan app" op eigen tablet, PC, smartphone (gratis)
  • Versie Simpel: bevat acht modules en is eveneens gratis te downloaden.
  • Handleiding: we werken aan een verdere uitbreiding van de handleiding. We doen dat achter de 12 hoofdmodulen/icoontjes.

Geactualiseerd 9-03-2021

Keten van diensten fors uitgebreid door samenwerking met partners

LaCoTA bundelt dienstverlening van gespecialiseerde aanbieders. Door te investeren in goede samenwerking wordt de keten van dienstverlening voor woonzorgconsumenten heel compleet. Dat doen we op deze webpagina en dat doen we op ons platform SchermVan. 

Geactualiseerd: 15-2-2022