Webwinkel

U kunt de onderstaande modulen bestellen via onze webwinkel. De eenmalige betalingen en de maandelijkse abonnementskosten worden afgerekend via een machtiging voor automatische afschrijving. De volledige klantenservice wordt voor LaCoTA georganiseerd door QVN / Langer Zelfstandig Thuis. Wij hebben voor die organisatie gekozen omdat zij jarenlang ervaring hebben betalingen voor hulpmiddelen af te rekenen via de WMO en ziektekostenverzekeraars. Hun dienstverlening en betalingssysteem is daarvoor erkend en gecertificeerd. Door niet een eigen LaCoTA webwinkel te organiseren houden wij de kosten voor u lager. En bovendien, als u voor LaCoTA geregistreerd bent bij de gezamenlijke webwinkel kunt u ook honderden andere producten bekijken en bestellen. Producten die evenzeer bijdragen aan meer comfort en langer zelfstandig thuis. Betaling en klantenservice verloopt op de zelfde manier; dus maar één keer registreren voor veel meer dienstverlening!  

Kijk op https://www.qvn.nl/nl/3/dagelijkse-activiteiten/langer-zelfstandig-thuis/particulier/comfortpakket.aspx. Maak (gratis) een eigen account aan en u kunt bestellingen doen.

Hulp nodig bij het bestellen?
Email: info@andersenactiefwonen.nl
Tel: 030-2383963
 

We werken aan een forse uitbreiding van het aantal producten in onze webwinkel

Heeft u vragen stuur dan een e-mail naar info@lacota.nl

LaCoTA Comfort-pakket (basismoduul)

 

 • Basisabonnement waaraan (later) andere modulen kunnen worden toegevoegd

 • € 3.50 per maand

LaCoTA personenalarmering (sociale alarmering)

Het basisabonnement voor personenalarmering kost via LaCoTA € 6,58 per maand inclusief simkaart en inclusief BTW. Voor leden van LaCoTA € 3,08 per maand.

Het basisabonnement personenalarmering houdt in: lease van een SOS GPS Tracker, abonnement simkaart, administratiekosten en basisabonnement LaCoTA. 

Het basisabonnement is modulair uit te breiden tot zelfs Verzorgingshuiszorg-Thuis en Ziekenhuiszorg-Thuis.

4A MANTELZORGSLOT; elektronische voordeurslot (kan desgewenst gekoppeld worden, via bluetooth en wifi, aan smartphone, tablet en of Mantelzorgscherm).

Het slot kan gebruikt worden als losse domotica-oplossing. Het kan ook ingezet worden als moduul in een grotere domotica-oplossing. Namelijk als onderdeel van de oplossing voor sociale alarmering, personenalarmering, onderdeel van een comfort-tablet, onderdeel van een meldkamer voor opvolging door Thuiszorg, Verpleeghuiszorg-Thuis of Ziekenhuiszorg-Thuis. 

Met behulp van een app is het mogelijk om op afstand virtuele sleutels aan te maken, te delen en beheren. Zo is een sleutelkluisje overbodig. Toegang tot uw woning is alleen beschikbaar voor de juiste persoon op het juiste moment. Tijd- en aanwezigheids-registratie geven online een helder overzicht in welke personen of diensten, wanneer toegang hebben gehad. Ideaal voor mantelzorgers, thuiszorg, wijkverpleging, huisarts en ambulancedienst!

Voor de diverse oplossing zijn verschillende prijzen van abonnementen. Vooralsnog is dit het enige elektronische voordeurslot dat betaalbaar is en zowel op zichzelf kan werken en ook als onderdeel van een comfort-tablet.

 • Het elektronisch slot kan modulair betaald worden via een abonnement. De maandkosten zijn dan € 9,34. Voor leden van LaCoTA € 5,84.
 • In de prijs inbegrepen een eenvoudige afstandsbediening voor de bewoner.
 • Bewoner zelf heeft bij stand-alone gebruik niet noodzakelijk een smartphone of comfort-tablet nodig.
 • Installatiekosten: stelpost € 199,-- inclusief BTW. Dit bedrag kan als er, als onderdeel van een project, op een dag meerdere sloten tegelijk geïnstalleerd kunnen worden lager uitvallen. Feitelijke kosten worden verwerkt in uiteindelijke abonnementstarief.
 • Eventueel verwijderen bestaande sleutelkluisje bij installatiekosten inbegrepe
 • Het slot kan ook in één keer betaald worden de prijs inclusief BTW is dan eenmalig: € 259,-- . (Stuur een mail naar info@lacota.nl). 

3A Comfort-pakket moduul communicatie

 

 • Abonnement Startpagina Cubigo (inclusief beeldbelplatform Skype)

 • Gratis

Zie verder Scherm van LaCoTA

16A Comfort-pakket moduul telefonie (Voip)

 

 •  Telefoneren naar adressen buiten het beeldbelplatform

 • € 4,25 per maand (exclusief tikken)

 • (Uw gewone telefoon en bestaande telefoonabonnement zijn door deze oplossing eigenlijk overbodig)

16B Comfort-pakket moduul telefonie (Voip)

 

 • Telefoneren en beeldbellen buiten het platform

 • € 8,50 per maand

7A Kortingskaart van (Woon)ServiceOrganisatie Langer Zelfstandig Thuis

Wanneer u op zoek bent naar diensten in of om het huis, steun in het dagelijks leven of wilt nagaan of uw huis geschikt is voor comfortabel wonen gedurende de komende 5-10 jaar, dan is het Thuispas abonnement een slimme keuze.

Ook als u mantelzorger bent – of die taak te lastig kunt uitoefenen, bijvoorbeeld omdat u ver weg woont of veel andere bezigheden heeft – biedt Langer Zelfstandig Thuis steun die u zelf onvoldoende kunt geven.

Maak gebruik van de diensten van Langer Zelfstandig Thuis:

 • uw langer zelfstandig thuis adviseur – Geeft persoonlijk advies en helpt u met al uw vragen.
 • bezoek aan huis –  komen bij u langs en bespreken wat u nodig heeft
 • een thuisadvies – bieden u een advies op maat, zodat u weet wat nodig is om langer zo zelfstandig mogelijk thuis te wonen.
 • ondersteuning – regelen hulp aan huis voor u. Niet alleen het vinden van de juiste hulp, maar ook de controle op wat er gebeurt. Bieden assistentie bij webwinkel bestellingen.
 • korting – interessante kortingen op nuttige producten, ook op onze webwinkel artikelen.
 • extra – van kapper tot boekhouder, Langer Zelfstandig Thuis biedt een betrouwbaar en gescreend netwerk in uw regio voor hulp die u nog nodig heeft.

Voor 49,50 euro per jaar staan de diensten van Langer Zelfstandig Thuis tot uw beschikking.