Kortingskaart Langer Zelfstandig Thuis

Wanneer u op zoek bent naar diensten in of om het huis, steun in het dagelijks leven of wilt nagaan of uw huis geschikt is voor comfortabel wonen gedurende de komende 5-10 jaar, dan is het Thuispas abonnement een slimme keuze.

Ook als u mantelzorger bent – of die taak te lastig kunt uitoefenen, bijvoorbeeld omdat u ver weg woont of veel andere bezigheden heeft – biedt Langer Zelfstandig Thuis steun die u zelf onvoldoende kunt geven.

Maak gebruik van de diensten van Langer Zelfstandig Thuis:

  • uw langer zelfstandig thuis adviseur – Geeft persoonlijk advies en helpt u met al uw vragen.
  • bezoek aan huis –  komen bij u langs en bespreken wat u nodig heeft
  • een thuisadvies – bieden u een advies op maat, zodat u weet wat nodig is om langer zo zelfstandig mogelijk thuis te wonen.
  • ondersteuning – regelen hulp aan huis voor u. Niet alleen het vinden van de juiste hulp, maar ook de controle op wat er gebeurt. Bieden assistentie bij webwinkel bestellingen.
  • korting – interessante kortingen op nuttige producten, ook op onze webwinkel artikelen.
  • extra – van kapper tot boekhouder, Langer Zelfstandig Thuis biedt een betrouwbaar en gescreend netwerk in uw regio voor hulp die u nog nodig heeft.

Voor 49,50 euro per jaar staan de diensten van Langer Zelfstandig Thuis tot uw beschikking. U ontvangt deze pas het eerste jaar gratis als u een abonnement neemt op het LaCoTA Comfort-pakket.

 

Meer kortingskaarten

We wijzen u graag op diverse andere kortingspassen:

Regio Limburg: www.bene-fits.nl

Regio Amersfoort: Leef3.nu

www.leef3.nu

Met Leef3.nu kunt u lekker en comfortabel blijven wonen. Met allerlei diensten op het gebied van gemak, gezond leven, veiligheid en ontspanning.

Leef3.nu is een activiteit van zorgorganisatie Beweging 3.0

Evenement en magazine
Daarnaast kunt u als lid naar (Be)leef3.nu, hét grootste evenement voor actieve 55-plussers in de regio Eemland bezoeken en ontvangt u 2 keer per jaar het Leef3.nu magazine.
 

Lidmaatschapsgeld
In 2015 betaalt u € 18,70* (met machtiging)
per jaar, per huishouden. Als nieuw lid kunt u een keuze maken uit een van onderstaande welkomstcadeaus.