INLOGGEN

Wij werken ernaar toe dat u met één keer inloggen direct toegang krijgt tot meerdere diensten. Op dit moment zijn wij nog niet zover.

Webwinkel LaCoTA

Als u voor LaCoTA geregistreerd bent bij onze webwinkel kunt u ook honderden andere producten bekijken en bestellen. Producten die evenzeer bijdragen aan meer comfort en langer zelfstandig thuis. Betaling en klantenservice verloopt op de zelfde manier; dus maar één keer registreren voor veel meer dienstverlening! 

De volledige klantenservice voor onze webwinkel wordt voor LaCoTA georganiseerd door QVN / Langer Zelfstandig Thuis. Wij hebben voor die organisatie gekozen omdat zij jarenlang ervaring hebben betalingen voor hulpmiddelen af te rekenen via de WMO en ziektekostenverzekeraars. Hun dienstverlening en betalingssysteem is daarvoor erkend en gecertificeerd. Door niet een eigen LaCoTA webwinkel te organiseren houden wij de kosten voor u lager

Kijk op https://www.qvn.nl/nl/3/dagelijkse-activiteiten/langer-zelfstandig-thuis/particulier/comfortpakket.aspx. Maak (gratis) een eigen account aan en u kunt bestellingen doen.

Hulp nodig bij het bestellen?
Email: info@andersenactiefwonen.nl
Tel: 030-2383963