terug.png

Beeldbelplatform_2.jpgMEER MODULEN

LaCoTA werkt aan een landelijk dienstenprogramma. Het wordt een overzicht van alle beschikbare producten, diensten en modulen.

LqCoTA zal bij het beoordelen van modulen samenwerken met specialisten op de diverse onderdelen. Criteria bij het beoordelen zijn:

  • Landelijke beschikbaarheid
  • Kwaliteit
  • Privacygaranties
  • Eenvoud.

 

  Energieverbruik volgen

Vanuit onze Comfort-tablet is via WiFi een koppeling mogelijk met een "energieverbruiksmeter / slimme meter". Daarmee kan het gebruik van energie in de woning bekeken worden en eventueel ook de thermostaat geregeld.

 

Verdien een deel van de kosten van uw domotica terug door u aan te sluiten bij ons doorlopende energiecollectief

Ga naar Energie en vraag vrijblijvend een offerte aan. U bespaart al snel tussen € 100 en € 250 per jaar.

MARKTPLAATS voor VRIJWILLIGERSWERK

Online marktplaats voor vrijwilligerswerk. Heeft u boodschappen nodig? Vervoer van en naar het ziekenhuis? Een muur die toch echt eens behangen moet worden? Zin in een praatje met iemand uit de buurt? Administratie waar u niet uitkomt? Een hondje dat uitgelaten moet worden? Er is vast iemand die u kan helpen. Als u het maar vraagt. U geeft aan welke hulp u zoekt en wanneer, en een ander kan hierop reageren.

Kerkomroep Nederland

Kerkomroep Nederland geeft info over alle kerken die gebruik maken van het sIKN platform. Gesorteerd per provincie kunt u de kerk uitkiezen van uw keuze en hun openbare diensten beluisteren.

Meer weten over Coöperatie LaCoTA?

Kijk op: Over ons