terug.png

VITA Vervoer van deur tot deur

VITA Mobiliteit, helpt om uw vervoer van deur tot deur te organiseren. 

Met VITA Mobiliteit kunt u snel en eenvoudig reisadvies opvragen en boeken. VITA Mobiliteit heeft allerlei vervoersvormen voor u verzameld, zodat u een overzicht krijgt met al uw vervoersmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan reizen met het Openbaar Vervoer, met Valys of met de regiotaxi. U hoeft enkel op te geven wat uw vertrek- en uw bestemmingsadres is en wanneer u de reis wilt maken. Vervolgens biedt VITA Mobiliteit u reisadviezen aan, die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften.

Om van start te gaan met VITA Mobiliteit, activeert u op het Cubigo-platform deze cube via de knop rechts 'Activeer cubes'. De cube VITA mobiliteit verschijnt dan (na akkoord voor bijregistratie en aanvaarding van de algemene voorwaarden) op uw Cubigo startscherm.

VITA Mobiliteit geeft op dit moment reisadviezen af voor de volgende diensten:
- Valys
- Openbaar Vervoer
- Regiotaxi Noordoost-Brabant
- Aanvullend Openbaar Vervoer Amsterdam (AOV)
- Valleihopper (Regiotaxi Foodvalley)
- Regiotaxi West-Friesland
In de toekomst zullen er steeds meer mobiliteitsdiensten aangesloten worden, zowel landelijke als regionale vervoersoplossingen.

Naast Valys Basis is er Valys Begeleid en Valys Vrij; dat zijnverschillende mogelijkheden om de taxi te combineren met de trein. Klik hier om de Valyspas aan te vragen.  Op die pagina ook antwoord op veel gestelde vragen en informatie over de vergoeding.

Heeft u meer vragen over VITA Mobiliteit? U kunt hen bereiken op 010-3035750 (tussen 9:00 en 17:00 uur) of via e-mail: info@vitaas.nl

Basis Comfort-tablet per gemeente

LaCoTA werkt op dit moment o.a aan het Scherm van ..... Harderwijk, Amersfoort, Baarn en Leusden. Het is de bedoeling daarna ook voor andere gemeenten een basis Comfort-tablet in te richten. Mensen kunnen dan gemakkelijker vanuit hun eigen Comfort-tablet een eigen comfort- en dienstenpakket organiseren.

DIENSTEN

Het aantal diensten dat u wilt gebruiken kan zo beperkt of zo uitgebreid als u dat zelf wilt.
Op het scherm worden standaard diensten aangeboden die in principe in het hele land beschikbaar zijn. U kunt die diensten vervangen door diensten van andere aanbieders of diensten van familieleden, kennissen en buren. U heeft door zelf keuzes te maken invloed op prijs en kwaliteit.
Waar het om gaat is dat de diensten via de Comfort-tablet snel en gemakkelijk bereikbaar zijn!

 

Extra diensten in LaCoTA COMFORT-PAKKET

LaCoTA werkt aan een Landelijk Comfort-pakket; een totaal programma achter de Comfort-tablet. Het is een overzicht van landelijk beschikbare producten, diensten en modulen die min of meer standaard op de Comfort-tablet geprogrammeerd kunnen worden en dan direct beschikbaar zijn. 

Kijk verder op: Dienstverlening

Zie ook "Diensten via het platform van Cubigo"

De volgende gemeenten zijn reeds actief op een dienstenplatform van Cubigo: 

 • Amsterdam
 • Bergen
 • Goes
 • Hoorn
 • Kessel

Ook veel plaatselijke afdelingen van de ouderenbond KBO zijn actief op het dienstenplatform van Cubigo en dragen zo bij aan Langer Comfortabel Wonen met een Comfort-tablet.

Verder zijn er een aantal lokale zorgaanbieders actief op het platform:

 • Boxtel, Thuis Zorggroep Elde
 • Helmond, de Zorgboog
 • Leudal, Proteion
 • Sittard-Geleen, Zuyderland Thuiszorg 
 • Veldhoven, Zuidzorg 

Buurgemeenschappen

Steunpunten Mantelzorg

 • Bunnik: Mezzo (Community voor mantelzorgers)
 • Maastricht: Steunpunt Mantelzorg Zuid
 Beleefruimte / demowoning
 • Amersfoort: Living Lab Vathorst

Meer weten over Coöperatie LaCoTA?

Kijk op: Over ons