terug.png

VITA Vervoer van deur tot deur

VITA Mobiliteit, helpt om uw vervoer van deur tot deur te organiseren. 
Met VITA Mobiliteit kunt u snel en eenvoudig reisadvies opvragen en boeken. VITA Mobiliteit heeft allerlei vervoersvormen voor u verzameld, zodat u een overzicht krijgt met al uw vervoersmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan reizen met het Openbaar Vervoer, met Valys of met de regiotaxi. U hoeft enkel op te geven wat uw vertrek- en uw bestemmingsadres is en wanneer u de reis wilt maken. Vervolgens biedt VITA Mobiliteit u reisadviezen aan, die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften.

Om van start te gaan met VITA Mobiliteit, activeert u op het Cubigo-platform deze cube via de knop rechts 'Activeer cubes'. De cube VITA mobiliteit verschijnt dan (na akkoord voor bijregistratie en aanvaarding van de algemene voorwaarden) op uw Cubigo startscherm.

VITA Mobiliteit geeft op dit moment reisadviezen af voor de volgende diensten:
- Valys
- Openbaar Vervoer
- Regiotaxi Noordoost-Brabant
- Aanvullend Openbaar Vervoer Amsterdam (AOV)
- Valleihopper (Regiotaxi Foodvalley)
- Regiotaxi West-Friesland
In de toekomst zullen er steeds meer mobiliteitsdiensten aangesloten worden, zowel landelijke als regionale vervoersoplossingen.

Naast Valys Basis is er Valys Begeleid en Valys Vrij; dat zijnverschillende mogelijkheden om de taxi te combineren met de trein. Klik hier om de Valyspas aan te vragen.  Op die pagina ook antwoord op veel gestelde vragen en informatie over de vergoeding.

Heeft u meer vragen over VITA Mobiliteit? U kunt hen bereiken op 010-3035750 (tussen 9:00 en 17:00 uur) of via e-mail: info@vitaas.nl

Meer weten over Coöperatie LaCoTA?

Kijk op: Over ons