We werken aan een forse uitbreiding van het aantal comfort-producten in onze webwinkel

U krijgt via LaCoTA de unieke mogelijkheid een modulaire huurovereenkomst aan te gaan voor de door u gewenste comfort-producten en -diensten. De prijzen die u in de webwinkel ziet, betreffen de maandelijkse huurprijzen.*

*Prijzen zijn inclusief de installatie van het systeem, administratiekosten, gebruik van clouddiensten, de meldkamer en 24/7 on demand service.

*Prijzen zijn gebaseerd op een huurovereenkomst met een duur van 36 maanden. Voor overeenkomsten met een kortere duur gelden hogere maandelijkse prijzen.

Heel veel van de comfort-producten zullen geleverd worden door onze partner XS-Comfort. Zij zullen voor ons ook de facturering van onze belangrijkste abonnementen verzorgen. Het basis-abonnement van LaCoTA gaat € 3,75 per maand kosten. 

Krijg nu reeds een inzicht van de hoeveelheid producten en de prijzen https://www.xscomfort.nl/winkel

3A Comfort-pakket app/web SchermVan

 

 • Abonnement app/web "SchermVan"

 • Gratis

Zie verder Scherm van LaCoTA

LaCoTA Comfort-pakket (basismoduul)

 

 • Basisabonnement waaraan (later) andere modulen kunnen worden toegevoegd

 • € 3.75 per maand.

LaCoTA personenalarmering (sociale alarmering)

Het basisabonnement voor personenalarmering kost via LaCoTA € 6,58 per maand inclusief simkaart en inclusief BTW. Voor leden van LaCoTA € 3,08 per maand.

Het basisabonnement personenalarmering houdt in: lease van een SOS GPS Tracker, abonnement simkaart, administratiekosten en basisabonnement LaCoTA. 

Het basisabonnement is modulair uit te breiden tot zelfs Verzorgingshuiszorg-Thuis en Ziekenhuiszorg-Thuis.

4A MANTELZORGSLOT; elektronische voordeurslot (kan desgewenst gekoppeld worden, via bluetooth en wifi, aan smartphone, tablet en of Mantelzorgscherm).

Het slot kan gebruikt worden als losse domotica-oplossing. Het kan ook ingezet worden als moduul in een grotere domotica-oplossing. Namelijk als onderdeel van de oplossing voor sociale alarmering, personenalarmering, onderdeel van een comfort-tablet, onderdeel van een meldkamer voor opvolging door Thuiszorg, Verpleeghuiszorg-Thuis of Ziekenhuiszorg-Thuis. 

Met behulp van een app is het mogelijk om op afstand virtuele sleutels aan te maken, te delen en beheren. Zo is een sleutelkluisje overbodig. Toegang tot uw woning is alleen beschikbaar voor de juiste persoon op het juiste moment. Tijd- en aanwezigheids-registratie geven online een helder overzicht in welke personen of diensten, wanneer toegang hebben gehad. Ideaal voor mantelzorgers, thuiszorg, wijkverpleging, huisarts en ambulancedienst!

Voor de diverse oplossing zijn verschillende prijzen van abonnementen. Vooralsnog is dit het enige elektronische voordeurslot dat betaalbaar is en zowel op zichzelf kan werken en ook als onderdeel van een comfort-tablet.

 • Het elektronisch slot kan modulair betaald worden via een abonnement. De maandkosten zijn dan € 9,34. Voor leden van LaCoTA € 5,84.
 • In de prijs inbegrepen een eenvoudige afstandsbediening voor de bewoner.
 • Bewoner zelf heeft bij stand-alone gebruik niet noodzakelijk een smartphone of comfort-tablet nodig.
 • Installatiekosten: stelpost € 199,-- inclusief BTW. Dit bedrag kan als er, als onderdeel van een project, op een dag meerdere sloten tegelijk geïnstalleerd kunnen worden lager uitvallen. Feitelijke kosten worden verwerkt in uiteindelijke abonnementstarief.
 • Eventueel verwijderen bestaande sleutelkluisje bij installatiekosten inbegrepe
 • Het slot kan ook in één keer betaald worden de prijs inclusief BTW is dan eenmalig: € 259,-- . (Stuur een mail naar info@lacota.nl). 

16A Comfort-pakket moduul telefonie (Voip)

 

 •  Telefoneren naar adressen buiten het beeldbelplatform van Skype en buiten het beeldbelplatform van de professionele zorgcommunicatie)

 • € 5,95 per maand (exclusief tikken en eenmalige aansluitkosten)

 • (Uw gewone telefoon en bestaande telefoonabonnement zijn door deze oplossing eigenlijk overbodig)