Maaltijden

Maaltijden bestellen via LaCoTA Comfort-pakket

Bij Vers aan Tafel bestelt u eenvoudig en snel uw vriesverse maaltijden aan huis. U kunt op verschillende manieren uw bestelling plaatsen. Via het LaCoTA Comfort-pakket, de telefoon, per post of per e-mail.

U maakt een keuze uit het assortiment en geeft uw maaltijdbestelling door aan de klantenservice van Vers aan Tafel.

Uiterlijk vier werkdagen voor de bezorgdatum kunt u uw bestelling aan hen doorgeven. Is de vaste bezorgdag in uw woonplaats bijvoorbeeld woensdag, dan kunt u uiterlijk de vrijdag daarvoor uw maaltijden bestellen. Bent u niet meer op tijd? Dan is een spoedbestelling ook mogelijk. Vers aan Tafel selecteert dan samen met u een assortimentsdoos. Dit is een selectie maaltijden in verschillende thema's zoals Lekker Hollands, Vlees & Vis of de Buitenlandse keuken. Deze assortimentsdozen kunt u tot één dag van te voren telefonisch bestellen.

Bij Vers aan Tafel heeft u geen wekelijkse bestelverplichting, dat houdt in dat u altijd zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u bestelt. Wel geldt er een minimale afname per bestelling van 6 stuks. U bestelt dus telkens minimaal 6, 12 of 18 maaltijden enzovoort. Soepen en desserts kunnen alleen samen met maaltijden besteld worden.

Wilt u uw bestelling annuleren? Dan kan dat kostenloos tot uiterlijk 1 dag voor de bezorgdatum. De annulering kunt u het beste telefonisch doorgeven aan de klantenservice van Vers aan Tafel,

Kijk verder op: Scherm van LaCoTA

Eettafel in de Buurt

Kenniscentrum AAD, Groeneborg en een aantal landelijke cateraars werken aan het concept "Eettafel in de buurt". Een uniek platform voor ontwikkeling van de buurt, waarbij eten, drinken, gastvrijheid en service centraal staan.

EETCLUB vormen (huiskamerclubs van zelfkokers 50plus)

Ga naar https://www.lacota.nl/trefpunt/direct >
Klik op "Trefpunt" >
Kijk op de rondleiding >
Zie hoe je deelnemers ontmoet met dezelfde interesse in dezelfde gemeente >
Meld jezelf gratis aan >
Start een interesse club "Eetclub vormen"!
Zo gemakkelijk gaat het!

EETCLUB vormen (huiskamerclubs van zelfkokers 50plus)
/buurgemeenschappen/maaltijden/eetclub-vormen-huiskamerclubs-van-zelfkokers-50plus/

Aanhaken bij een bestaande EETCLUB 50plus

Er zijn al veel eetclubs actief.
Medio 2012: Drenthe 1, Flevoland 2, Friesland 1, Gelderland 7, Groningen 0, Limburg 2, Noord Brabant 1, Noord-Holland 0, Overijssel 1, Utrecht 1, Zeeland 1,
Zuid-Holland 1 en Amsterdam 1.

Ga naar https://www.lacota.nl/trefpunt/direct >
Klik op "Trefpunt" >
Kijk op de rondleiding >
Zie hoe je deelnemers ontmoet met dezelfde interesse in dezelfde gemeente >
Meld jezelf gratis aan >
Zo gemakkelijk gaat het!

Maak van een WOONSERVICEZONE een BUURGEMEENSCHAP

Binnen een woonservicezone van een verzorgingshuis wonen veel mensen die niet meer gemakkelijk iedere dag voor zichzelf kunnen koken. Als 25 van die mensen samen een groep vormen kunnen de keuzemogelijkheden van de maaltijdbezorging flink verruimd worden. Bestellen gaat heel gemakkelijk via het MantelzorgScherm.

En alle buren mogen meedoen! Hoeven zij ook niet meer iedere dag zelf te koken als zij moe van het werk thuiskomen. Soms samen eten kan ook geregeld worden!