Meer interessante sites om prettig te wonen in je buurt

Duurzame Buren

U wilt in uw woning duurzamer leven en u heeft praktische vragen? Er woont wellicht iemand in de buurt die een antwoord weet.

Buurtlink

Buurtlink is er voor alle buurtbewoners in Nederland. Hier lees je alle nieuwtjes uit de buurt en je kunt zelf eenvoudig berichten, foto's en meer toevoegen.

MARKTPLAATS voor VRIJWILLIGERSWERK

Online marktplaats voor vrijwilligerswerk. Heeft u boodschappen nodig? Vervoer van en naar het ziekenhuis? Een muur die toch echt eens behangen moet worden? Zin in een praatje met iemand uit de buurt? Administratie waar u niet uitkomt? Een hondje dat uitgelaten moet worden? Er is vast iemand die u kan helpen. Als u het maar vraagt. U geeft aan welke hulp u zoekt en wanneer, en een ander kan hierop reageren.

Landelijke Virtuele Woongemeenschappen

Het Kenniscentrum AAD (Ander, Actief en Duurzaam Wonen) heeft samen met NIGZ, 50Plusnet en KESconsult/woonvarianten het concept Landelijke Virtuele Woongemeenschap ontwikkeld. Dit is een woonvorm waarbij de leden elkaar ontmoeten via de digitale snelweg. Groepen kunnen zich desgewenst verder ontwikkelen tot feitelijke buurgemeenschappen per postcodegebied.
De totale landelijke community telt al meer dan 33.500 deelnemers.

U kunt inloggen via uw eigen Landelijke Virtuele Woongemeenschap; zie http://www.virtuelewoongemeenschappen.nl